Eva's chililand

Eva's chililand

Valahogy el kell kezdeni...

2019. május 15. - evaschililand

 Mint mindent, ezt a blogot is elkezdeni a legnehezebb. Nem ez az első próbálkozásom, voltak nagy sikerű bejegyzéseim és nagy vitát kiváltók is. Hogy most miről is fog szólni ez az egész?
Mindenről, ami Chililand. A termesztésről, feldolgozásról, receptekről, tanácsokról, egy vállalkozás fejlődéséről, egy nő érvényesüléséről a mezőgazdaság világában. 2012 óta a kert a szenvedélyem és 2018 óta a főállásom Chililand. Mindent mi termelünk, termesztünk, főzünk, sütünk, füstölünk, ami csak megkapja az Eva's chililand logót. 

Ha számodra is fontos, hogy megismerd ki van egy termék mögött és mennyi munka, és befektetés, ha számodra is fontos, tudd mit eszel, a minőség és a nyomon követhetőség, akkor a legjobb helyen jársz! Igyekszem megmutatni a termesztés és termék előállítás minden lépését a magtól az üvegig és nem csak a szép, idilli pillanatokat. A gazdálkodás igenis kemény munka és sokszor vagyunk lent. Nem egy romantikus álomkép az egész. Rengeteg munka, kitartás, néha könnyek vezetnek a kész termékekig.

A világ legerősebb paprikáiból készült termékektől, az erőset totálisan mellőző szószokig, lekvárokig, szörpökig nálunk minden megtalálható.

Keressetek bátran, Rábacsécsényen, Chiliföldén! 

süti beállítások módosítása